Elektrisch Fornuis: 30 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Boretti CFBI902ZW Inductie Fornuis

  • Inhoud: 70 l

  Dit fornuis heeft een inductiekookplaat en is te prijzen om het gebruiksgemak, Italiaans design en haar energiezuinige manier van koken. Dankzij de draaiknoppen en druktoetsen zijn de ovens en de kookplaat gemakkelijk in te stellen en kies je de juiste temperatuur en welk bereidingssysteem je wilt gebruiken. De Linea Toscana inductie fornuizen zijn 89,7cm breed en te verkrijgen in kleuren die eenvoudig zijn te combineren met de rest van de keuken: antraciet, rvs, oud wit of zwart. De ovens zijn veelzijdig en de kookplaat uitermate veilig. Warmte wordt pas opgewekt op het moment dat de inductiezone in contact komt met een pan waardoor er nauwelijks energie verloren gaat. Er kunnen tal van kooktechnieken worden toegepast gezien de temperatuur nauwkeurig kan worden geregeld. Nog een voordeel is dat de kookplaat gemakkelijk schoon te maken is. Koken op inductie doe je met de stijlvolle fornuizen van Boretti.

  1957,85
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Boretti CFBI902OW Inductie Fornuis

  • Inhoud: 70 l

  Dit fornuis heeft een inductiekookplaat en is te prijzen om het gebruiksgemak, Italiaans design en haar energiezuinige manier van koken. Dankzij de draaiknoppen en druktoetsen zijn de ovens en de kookplaat gemakkelijk in te stellen en kies je de juiste temperatuur en welk bereidingssysteem je wilt gebruiken. De Linea Toscana inductie fornuizen zijn 89,7cm breed en te verkrijgen in kleuren die eenvoudig zijn te combineren met de rest van de keuken: antraciet, rvs, oud wit of zwart. De ovens zijn veelzijdig en de kookplaat uitermate veilig. Warmte wordt pas opgewekt op het moment dat de inductiezone in contact komt met een pan waardoor er nauwelijks energie verloren gaat. Er kunnen tal van kooktechnieken worden toegepast gezien de temperatuur nauwkeurig kan worden geregeld. Nog een voordeel is dat de kookplaat gemakkelijk schoon te maken is. Koken op inductie doe je met de stijlvolle fornuizen van Boretti.

  1920,66
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Siemens HL9S7W340 Elektrisch Fornuis

  • Inhoud: 63 l
  • Veiligheidsuitschakeling

  Dit moderne elektrische fornuis met inductiekookplaat en activeClean® verkort de baktijd dankzij de Snel voorverwarmen en coolStart functies. 3D-hetelucht: perfecte bakresultaten op drie verschillende hoogtes dankzij de innovatieve hetelucht verdeling. cookControl30: automatische programma's zorgen voor de beste resultaten. Met de kerntemperatuurmeter kunt u heel eenvoudig en met zekerheid braden. De combiZone maakt het mogelijk om een groot kookoppervlakte te creëren. activeClean®: het pyrolytische zelfreinigingssysteem voor moeiteloos reinigen.

  Optimale warmte voor de beste bakresultaten

  Of het nu gaat om cake, koekjes of pizza op één, twee of drie hoogten tegelijkertijd: het innovatieve warmteverdelingssysteem in de oven levert een perfect resultaat.

  Nooit meer uw oven schoonmaken: het activeClean® zelfreinigende systeem.

  Met slechts één druk op de knop verandert u de resten van bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as - neem de resten eenvoudig af met een doek.

  • digitaal display. Modern bedieningsgemak dankzij het digitale display.

  Sneller de gewenste temperatuur bereiken door de functie: snel voorverwarmen.

  Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de oven buitengewoon snel warm, zonder extra energieverbruik. Het duurt bijvoorbeeld slechts ca. 5 minuten om de oven voor te verwarmen tot 175 °C (met 3D hotAir verwarming).

  Sluit zacht en geruisloos: de nieuwe ovendeur met softClose.

  De nieuwe ovendeur met softClose heeft een verbeterd sluitingsmechanisme geïntegreerd in het scharnier. Hierdoor is de ovendeur gemakkelijker en veiliger te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is genoeg: het softClose sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de deur fluisterzacht sluit.

  974,38
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie