Liebherr SUIG 1514-20 Comfort Onderbouw Vriezer

825,62
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling

Omschrijving Liebherr SUIG 1514-20 wit

148 kWh, 95 L, SN-T, 38 dB, 220-240 V, 1.3 A, R600a, 597 x 552 x 820 mm, 36.5 kg

lees meer

Beknopte specificaties

  • E: Energieklasse A++
  • Netto inhoud: 95 l
  • Lade: 3
Bekijk alle specificaties

Omschrijving

148 kWh, 95 L, SN-T, 38 dB, 220-240 V, 1.3 A, R600a, 597 x 552 x 820 mm, 36.5 kg

Deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIG 1514-20 Comfort, met energieklasse A++ en een netto inhoud van 95 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van SmartFrost waarmee u met deze vrieskast slimmer kunt vriezen, makkelijker kunt reinigen en sneller kunt ontdooien. Bovendien heeft u een betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace, zo kunt u eenvoudig de hoogste ijstaart invriezen met het praktische VarioSpace systeem voor extra bewaarruimte. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen namelijk eenvoudig worden verwijderd, hierdoor ontstaat er een praktisch systeem voor meer bewaarruimte.

Frostsafe System: snel invriezen in iedere lade

Het verplaatsen van ingevroren producten is met deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIG 1514-20 Comfort niet meer nodig. U kunt namelijk in iedere lade producten snel en vitaminevriendelijk invriezen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, waarmee zij een optimaal zicht garanderen in iedere lade.

Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

Deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIG 1514-20 Comfort is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

Met links of rechtsdraaiende deur

Wenst u graag een links of rechtsdraaiende deur? Het is namelijk mogelijk om de deurdraairichting van deze Liebherr onderbouw vrieskast SUIG 1514-20 Comfort te wijzigen naar uw specifieke situatie. Alle Liebherr modellen zijn vanuit de fabriek voorzien van een rechtsdraaiende deur en zijn goed voorbereid voor een eventuele scharnierwisseling.

Specificaties
Inbouw apparaat

Bouw

Met betrekking tot de bouw wordt onderscheid gemaakt tussen 'vrijstaande' en 'inbouwapparaten'.

Verwisselbare deurophanging

Deurscharniering

De deurscharniering geeft aan welke draairichting de deur standaard heeft. Als de draairichting van de deur verwisselbaar is, dan wordt dit tussen haakjes aangegeven. De meeste apparaten hebben een verwisselbare deurscharniering en dit is vooral handig als u een apparaat in een hoek wenst te plaatsen.

Vaste deur montage
Lade

Laden vriesgedeelte

In de laden in het vriesgedeelte kunnen producten worden opgeborgen. Deze laden zitten op een vaste positie in het vriesgedeelte.

3
Netto inhoud 95 l
Geluidsniveau

Geluidsniveau

Het geluidsniveau kan bij de keuze van uw droger een belangrijke overweging zijn. Als de droger in een open ruimte geplaatst wordt waar geluid makkelijk wordt overgedragen naar bijvoorbeeld een slaapvertrek, dan is het verstandig om te kiezen voor een droger met een laag geluidsniveau. EP: adviseert voor een extra stille droger een geluidsniveau van ongeveer 65 dB of lager.

38 dB
Totale inhoud vriesgedeeltes) 4 sterren 95 l
Energieverbruik 148 kWh/jaar, gebaseerd op de resultaten van standaard tests gedurende 24 uur. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt.
Klimaatklasse N: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +32C°
Klimaatklasse ST: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +38C°
Onderbouw-vrieskast
Netto breedte 59.7 cm
E Energieklasse A++
Klimaatklasse T: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +43C°
Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +10°C en +32C°
Netto hoogte 82 cm
Digitale temperatuurweergave
Integreerbaar
Liebherr SUIG 1514-20 Comfort Onderbouw Vriezer
825,62
Log in voor uw eigen condities
  • Op bestelling