Keramische Kookplaat: 40 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. AEG HK854870FB Keramische Kookplaat

  • Automatische uitschakeling
  • Keramische kookzone: 4
  • Kinderbeveiliging
  • Driekrings-kookzones: 1

  Vitrokeramische kookplaat, 78 cm, DirekTouch, High Speed zones, driekringszone, 2 dubbele zones, facetrand

  709,92
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. AEG HK654070XB Keramische Kookplaat

  • Automatische uitschakeling
  • Keramische kookzone: 4
  • Kinderbeveiliging
  • Driekrings-kookzones: 1

  Met AEG HK654070XB vitrokeramische kookplaat bent u voorzien van 4 kookzones waarvan 1 grote drievoudige zone en 1 ovale multifunctionele zone.

  Touch bediening 

  Tik of schuif naar het gewenste energieniveau. U kunt met één zachte beweging zorgen voor de juiste temperatuur. De kookplaat beschikt over een speciale viszone. De vispan krijgt u op elke plek geluikmatige warmte. Zo krijgt u een perfect gebakken zeebaars of een heerlijke rode poon met lente-uitjes en gember.

  Stop&Go

  Wilt u nog snel even naar de supermarkt om zout te halen, maar durft u niet omdat het eten al op staat? Dat is een probleem die nog wel eens voor komt. Met deze kookplaat heeft u daar geen last meer van. De Stop&Go functie geeft u extra vrijheid tijdens het koken. Met deze functie kunt u met één druk op de knop alle zones op de laagste stand zetten. En om door te gaan met dezelfde instellingen drukt u dezelfde knop weer in. Zo kunt u zonder zorgen de telefoon opnemen, even naar de supermarkt of even snel het recept doorlezen alvorens u verder gaat.

  Energiebesparend koken

  Zet de kookplaat vlak voor het eind van de timer uit en laat de restwarmte de taak afwerken. Dat is een slimme manier van energie besparen. Het mooie is dat deze kookplaat dit allemaal automatisch voor u doet. U hoeft alleen maar de timer in te schakelen. De kookplaat zal uw taak overnemen.

  De EcoTimer bespaart u energie door de kookplaat uit te schakelen en de restwarmte te gebruiken voor de laatste minuten van het kookproces.

  Timer per kookzone

  Groente koken duurt langer dan aardappels koken. Daarom heeft elke kookzone bij deze kookplaat een eigen timer.

  Extra efficiënt gebruik van de restwarmte

  Doordat elke warmtezone tijdens het afkoelen wordt gecontroleerd, biedt OptiHeat Control belangrijke informatie en kunt u efficiënt gebruikmaken van de restwarmte. De OptiHeat Control laat u weten of de warmtezone nog heet genoeg is om op te koken, heet genoeg is om eten warm te houden of dat het gewoon 'nog warm' is.

  Controleer nauwlettend elk stadium van het kookproces

  Timing is alles, zeker tijdens het koken. Met de CountUp Timer van deze kookplaat kunt u het kookproces nauwlettend in de gaten houden. De timer begint bij nul en blijft tellen tot u de timer stopt of reset, zo weet u precies hoe lang elk stadium van het kookproces duurt.

  Schoonmaakbeveiliging

  De kookplaat beschikt over een speciale schoonmaakbeveiliging. Zo kunt u zonder zorgen de kookplaat schoonmaken zonder dat u het gevaar loopt dat u de kookplaat aanzet.

  Vermogen

  De kookplaat heeft een vario-zone. Dit wil zeggen dat deze zone op verschillende grootte kan worden ingesteld. Ook heeft de kookplaat een vario-braad-zone. Deze zone kunt u op normale grootte instellen, maar ook als braadzone. 

  - Linksachter: 1200 watt
  - Linksvoor: 3 instelbare grootte. Instelbaar op 800, 1600 of 2300 watt
  - Rechtsachter: 2 instelbare grootte. Instelbaar op 1500 of 2400 watt
  - Rechtsvoor: 1200 watt

   

  619,01
  20% korting!
  nu 495,04
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie